Danmark har fået hold-nu-kæft kræft!


Forfatter Ambjørn Happy
Skoene trak i min pik, så jeg måtte bøje ud over togets midtergang fra min siddeplads. Med et stille støn strakte mig over mod hende, så det gibbede i hendes krop. Fik peget på skoen, og gav hende et signal med en tommelfinger der peger opad.

"Very beautifyl shoes", hviskede jeg.
"From China", svarede hun lykkeligt tilbage. En pige på 25 hjemvendt fra Kina sammen med sine 2 venner. Skoene en blanding af croque, træsko, sandaler, badesko. En kunstig sko, malet i klare neonfarver blandet op med de sarte. Overskoen er semipersperant, hvilket giver en erotisk udstråling fra skoen.

Hun adskilte læberne ad og kiggede mig an. Hun var frisk på at smage vikingernes fyldige kærlighedsrod efter tusindvis af kilometers rejse mod danernes by Aarhus. Den unge kinesiske kvinde smilede til mig og lagde hovedet på skrå i sit sæde i toget som hvislede gennem natten.

"Schh, det er en stillekupé", sagde kvinden ved siden af mig. Hun løste krydsord. Højre underarm var bundet ind i et misfoster af noget mørkeblåt, stivt, sammensnørret og velcro. Som en hånd der har onaneret sig i stykker på en bordkant. Eller måske hun havde lukket vaskemaskinen uden at fjerne armen først.

Jeg vippede øjenbrynene i hver sin retning og nikkede undskyldende til kineserpigen. Ingen sex på dether tog. Ingen snak. Ikke noget med at høre: "Nå hvor kommer du så fra?"

Kan du stave til stillekupé? Den er ved at fylde hele Danmark. Vi bor i den du. Men jeg havde gjort tragedien komplet ved at betale DSB 30 kr. for at sidde i den officielle stillekupé ombord på toget.
Perverst! Kondenseret ondskab.
"Jeg vil ikke snakke med nogen, og jeg vil ikke høre nogen der snakker med nogen! Lad os alle være tavse! Schyyyy!"

Det er en sygdom min ven. Danmark har fået hold-nu-kæft kræft!

Allerede inden toget, på Caffé Ritazza på Hovedbanen drak jeg en øl og gloede på folk. Der var en svensk familie ved et bord et par meter fra mig. 2 nuttede piger, og 2 fornuftige forældre. På nær den yngste, som havde krudt i røven, sad de 3 øvrige rundt om bordet og kiggede ned mod gulvet. Mobilen under bordkanten, på ferietur.

Moderen på SMS til sin nabo: "Søde Einar. Savner også dig! Forfærdeligt at undvære dig! Kys! Kys!"
Faderen på fræk sex dating fuck så meget du vil: "Kryds af: Søger både mænd og kvinder".
Datteren på 13 til veninden i Venedig: "Det er helt sygt her. Mine forældre snakker slet ikke sammen! Jeg vil bare hjem".
Og datteren på 10, hun rendt under loftet og var glad. Ikke til at styre. Kiggede på sin mor med et sigende blik.

På perronen, række efter række af folk med bøjede nakke, hængende skuldre og et dumt udtryk i ansigtet. En finger der glider hen over stavepladen. Ingen snakker.
Stilstand.
"Vær venlig, smid min krop væk når du fejer perronen for affald. Jeg bruger den ikke mere".

Men denne her kineserpige i stillekupéen, hun ville snakke og bruge sin krop.
"We do not like to talk in Denmark", forklarede jeg hende. "This is silent country! Please don't talk to strangers!"
"Jeg må bede dig tie stille!" Krøblinge-armen var koksrød i ansigtet, øjnene opspilede. Hun stirrede på mig, rasende. Kuglepennen dirrende.

"What she say?"
Vi kiggede i fællesskab på den grimme kvinde. Grimt hår, grim kjole, kryds og tværs.
Jeg bøjede mig fortroligt frem til kineseren og sænkede stemmen.
"She say, if you must talk, we shall go outside".
"Okay".
Kineserpigen nikkede. "You show me!"
Vi rejste os begge i nattoget. Forlod de grimme menneskers kupé for at snakke.

Vi skal snakke meget mere i dether land. I toget, ved bussen, købmanden, slægten, jobbet - alle steder! Lad os helbrede stilhedens kræft ved at kæfte op i kor! Og nej, jeg mener ikke mobilen, jeg mener samtaler med krop og følelse. Snak med en fremmed og lugt hans hud! Grib fat i dit liv!

© Ambjørn


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland