Bilka er deres gud, og Hollywood paradis


Forfatter Ambjørn Happy
Giv mig en gal og en profet, men fri mig for de normale. Giv mig en ørkenmand med en luftværnsraket på skulderen, giv mig en huleboer med åbne sår, men fri mig for de normale. Skyd mine hvaler, fyld mine verdenshave med kviksølv, forpest luften med gas, træk ozonlaget til side, hæld gift i mine vandboringer - oh du normale menneske, dig har vi ikke været heldig med!

Løgnens statsministre betaler fjernsynet for at fylde dit hoved med bitter honning, hvorved sandheden er blevet flygtning på planeten. Sandheden er forhadt og forkastet. Den gemmer sig i klippesprækker og muldvarpens snoede gange. Imens mediemaskinen sprøjter bøger og farvekataloger direkte i dit kredsløb, klynker sandheden ynkeligt under månen; fortabt fra sit folk og alene. Bilkas reklamer er nutidens Bibel i en normal verden.

Du kan fængsle en hjemløs og afspærre en kirke, men du kan ikke lukke Bilka. De normales kraftkilde er større end selve livet. De normale kvaser knæene på vores planet. De normale lænker planetens dyr. De normale pisker planetens natur. De normale gør alt dette så nemt som at købe 4 poser affald i Bilka. De normale kører i karavaner til Bilka. De normale er umulige at standse.

Naturligvis. Vi der er normale, vi vil brænde denne planet til aske, fordi den har den frækhed ikke at være som os. Vi hader naturen! Vi hader kærlighed, erotik og sandhed! Fuck sandheden! Vi vil partere denne planet! Alt skal dræbes, opskæres og pumpes med konserveringsmidler, puttes i en pose og sælges i Bilka!

Bilka vi de normales menneskers gud, men ikke den eneste! I den normale gudeverden er Apple også gud. Hollywood er paradis. Bankens kontoudtog er vores salmevers. Rosenkransen er flad og fyldt med penge. Vores guder er mægtige. NASA, Sony, GM, DB, Kuwait, PRC. Vores guder duer til noget. Vores guder er nemlig normale! Vores guder er ikke ynkelige skvatmikler som pisser ned ad benene med hænderne naglet fast i et trækors!

Vi er normale, og vi fælder skovene så de kan blive til bøffer hos McDonald. Der er intet mere tillokkende i vores verden end et happy meal hos McDonald. Pap og plastic. Affald. Det er rottemad, McDonald serverer. Vi piler rundt i deres forretning med lange snuder. Gnaver os igennem køer, kemikalier og ketchup. Vi vil skide på om junglen må dø, bare vi kan dyppe knurhårene i remoulade. En kamp vi aldrig vil standse!

Vi hælder gift i vores have, og lader kemien sive ned i underjordiske lagre af tusind år gammelt drikkevand, fordi gud - den luderkarl - har befængt vores matrikel med grønt liv og blomster. Vi elsker planteskoler og bestrålede poser med frø. Hvorfor er gud sådan en latterlig nar? Midt i haven vælter det op med klovnefarvede blomster, som kun fortjener at blive dræbt med vores gift. Fuck også drikkevandet. Jeg vil være gud i min egen have, om så alle spædbørn skal dø af tørst i fremtiden. Det er min ret at bestemme over min have!

Vi vil skide på fodgængere og cyklister. Vi vil skide på astmatiskere og allergikere. Vi vil skide på gamle og børn. Bilen er hellig - det er du ikke! Vores ret til at forurene står i grundloven. Ikke den latterlige bog på christiansborg - den rigtige grundlov: Det normale menneskes grundlov. Vi vil skide på dig og din planet! Vi har retten på vores side. Vi er flest, vi har flertal og vi er normale! Det er du ikke. Demokratiet er de normale menneskers mest effektive torturinstrument. Vi skal nok få dig til at makke ret!

Vi vil ødelægge! Vi vil forbruge! Vi vil købe din sjæl og holde den lænket til muren som en fremmed luder byens drenge kan kaste sten på! Vi vil pakke din ånd i dåser og kyle den langt ud i verdensrummet. Vi tager dit hjerte og stikker det skråt op i en køledisk med plastic og råddent kød, så du kan lære at blive normal!

Vi er planetens herskere!
Vi er kongerne i dit liv!
Hvis du ikke er normal, er du ikke på vores hold! Vi hader de unormale! De unormale er fucking kunstnere og fattigrøve! Hvis du ikke er normal, så er du vores fjende! Bliv normal eller dø! Vi udrydder alt unormalt!


© Ambjørn


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland