Dine guldfisk vil ud


Forfatter Ambjørn Happy
Sindet har ingen forstand på kærlighed. Hvis man ordner sine kærlighedsforhold med sindets fornuft og omtanke - så er der ingen kærlighed. Så er der blot sindets postulater.

Hvis du lader sindet finde en passende partner til dig, så vil du opleve noget sjovt når du er sammen med den person. Undren! "Hvorfor er vi egentlig sammen???"
Og dit sind vil forklare dig det, igen og igen.
Fornuftigt og logisk.

Men stadigvæk, og for altid, ville du blot undre dig. Og ved du hvorfor? Fordi sindet har ingen forstand på kærlighed. Du ville ikke kunne elske den person dybt, som sindets fornuft har bundet dig til...

Hjertet har forstand på kærlighed - men er ellers ikke forstandig og ikke fornuftig. Hjertet er bare kærlighed. Du kan sammenligne hjertet med en særlig slags guldfisk i et akvarium. En særlig slags som ikke svømmer rundt, nej, de står og kigger ud gennem glasset. Puffer lidt til akvariets sider. De vil ud. Dit hjerte er fyldt med ivrige guldfisk, som bare vil ud. De vil ud og elske.

Så åben du dit hjerte og bliv 100% forelsket. Lad din kærlighed strømme ud og grib den der får dit hjerte til at banke. Giv der person så meget kærlighed, at det næsten er usømmeligt.

Dit sind vil selvfølgelige spørge snusfornuftigt:
"Jamen, kan det nu betale sig? Var det ikke bedre at gemme al den kærlighed til vi er sikre på, at vedkommende er værd at elske? Man skulle jo nødig blive svigtet, og så er al den kærlighed spildt!"

Sindet har ikke forstand på kærlighed, og det bør holde sig til købmandsskab og bankvæsen. Hjertet bør på sin side ikke forsøge sig med forretninger.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland