Det er aldrig for sent


Forfatter Ambjørn Happy
For nogen tid siden så jeg en kæmpekvinde slæbe rundt på en lille grønlandsk pige. Måske var giganten ikke 2 meter høj, men deromkring. Hendes arme var tykke som en smeds, hendes ansigt kødfuldt og groft - med et udtryk som om hun konstant skar tænder. Hun havde træsko på og blå arbejdsbukser, en stribet sweater, brunt hår.

"Hej", sagde jeg forsigtigt. Hun åbnede sine øjne og kiggede tomt op i skyerne. Jeg rørte ved hendes venstre overarm og ruskede den forsigtigt. "Er du faldet?", spurgte jeg. Bag mig begyndte kæmpen at råbe op.
"Hun er faneme det dummeste! Jeg blev så rasende på hende, hun huggede sgu da en øl fra mig! Den lille mær! Hun huggede en øl fra mig; tror hun kan tillade sig alting!" Jeg nægtede at vende mig om for at se på kæmpen, fordi jeg var ligeglad med hende. Grønlænderen rullede hovedet på skrå og fokuserede på mit ansigt. Jeg nikkede og smilede. Så strakte jeg højre hånd frem, hun greb fat i den og kom op og sidde mens hendes blik holdt fast i mit. Hun begyndte at smile, hvorved jeg lagde mærke til hun manglede to tænder.

"Hun stjal en øl fra mig!", gentog kæmpen ved siden af os. Mens jeg holdt fast i grønlænderens spinkle hånd vendte jeg mig om og kiggede kæmpen langt ind i sjælen.
"Og hvad gjorde du så?", spurgte jeg nysgerrigt. Hun slog blikket ned og sparkede med træskoens jernbeslag i fliserne. Gumlede på sine kæber og prustede lidt. Jeg kunne se hun fortrød. Så rejste jeg mig og den grønlandske pige kom på benene. Hendes øjne fastholdt mit blik, jeg kunne mærke hendes hjerte oplevede kærlighed. Så gik jeg.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland