Cindy lærte mig smagen af honning


Forfatter Ambjørn Happy
Cindys fisse smager af honning, den glatte slags som er sød og klar i smagen, den pureste blomsternektar. Min tunge jubler og læberne napper blidt om hendes klitoris. Brysterne er fyldige, med lyserøde brystvorter på toppen.

På tirsdag besøger hun mig! Pludselig ringer telefonen. Min ven er død. Han var så glad, og han glemte at passe på. Gjorde et fejltrin og faldt ned. Det ene øjeblik i sprællende live, og det næste hårdt ramt af skæbnen der slår ned på vores rygge som en skrigende ørn.

Cindy er ren marcipan. Jeg kan bære hende og løbe med hende på stranden. Når hun sidder i min favn, kan jeg omslutte hende fuldstændigt. Som et stykke chokolade i en skjortelomme. Jeg tager hende med i flyet til Nice. Sover med hende om natten på forskellige hoteller, der alle smager af det samme.

Der er noget med Cindys øjne. De brænder af den ild der udgår fra stjernevrimlen om natten, og afspejler sig i det blinkende sund om dagen. Hun har havet og universet i sit blik, og blinker ligesom dem når hun kigger på mig. Vi går ture langs med havet, og bestiller franskmændenes gode mad, olivenolie og læskende hvidvin, hvidløg, salt og citron, pasta, fisk.

Da flyet har kravlet sig op langs Europa og lander i mørket i København efter midnat, er Cindy udmattet. Hun lægger sig til at sove alene, og vil mig ikke mere. Uforståeligt. Om morgenen giver vi hinanden tantekys, og siger tonløst "hej". Så er hun væk. Præcis som det der blink på havet eller nattens himmel. Væk.

En god kvinde er ubegribelig og uforståelig. Du kender det godt. Som tonerne fra symfoniorkestret, som bevægelserne og springene i balletten, som duftene i en skov efter regnvejr. Jeg elsker Cindy, og jeg kan ikke begribe hendes væsen. Det er for stort. Men jeg elsker at være tæt på hende, som i en skov eller i et stykke kunst, gribe hende i håret og kysse hende på halsen.

Helst vil jeg have Cindy for altid. Men man kan ikke eje universet, kan man vel?

Pludselig er hun med sin rygsæk tilbage i København. Vi mødes ved trapperne ned til perron 7 for at tage toget mod Aarhus. Griber om hende. Rejser med hende tværs gennem landet. Spiser pizza. Henter en bil og køber ind. Vi ankommer efter få timer til en lille ø, langt ude i naturen.

"Tantra er frihed", siger jeg til de mennesker, jeg har inviteret på kursus i et sommerhus og i en have fyldt med summende liv. Der er blomster og duften af nektar rundt om os. Solen skinner, og snart er alle nøgne. Folk masserer deres kæreste, og kysser og boller, og møder sig selv.

Skæbnen er netop sådan. Den rammer os som den skrigende ørn, sætter kløerne i vores ryg.
Vi ved aldrig om det er tid for at leve, eller tid for at dø.
Skæbnen slår hårdt, så vi tumler omkuld i græsset.

Cindy giver kærlighed til mine fødder, og dermed til hele mit væsen. Jeg ligger nøgen i græsset og mærker for første gang i mit liv impulser til et normalt liv. Jeg ser for mig hækkene der adskiller husene, alvorlige ansigtsfolder, nypudsede sko. Beslutter mig for at få et bedre liv, slukke tobaksrygningen. Træt af alle de venteværelser.

Cindy lægger sig nøgen ind over mig.
"Jeg har lyst til bare at bolle med dig!", siger hun. Jeg lægger hende ud i solen på ryggen i græsset. De andre par rundtom er optaget af hinanden, så de ser ikke at jeg skubber mit lem ind i hendes stramme fisse. Hendes øjne glimter. Jeg er 14 år gammel og det er dejligt. Vender hende rundt så hun står i græsset på alle fire. Tager hende bagfra. Der er alligevel nogen der kigger på hendes bagdel, beundrer linierne i de fine bryster som hænger ned, og følger mit lems rytmiske erobring af hendes fisse. Jeg så deres ansigter overrasket på grænsen til chok, og jeg griber om Cindys hofter og kommer dybt i hende. Smelter sammen med hende. Vi ligger med lukkede øjne uformeligt sammenfiltret på græsset. Det var tilfredsstillende. En sjælden vare i livets butik. Elskov uden regning.

Hun løber langs stranden. Havet larmer fra tusinder af bølger der knækker sammen med gigantiske vandarme hamrende med næverne ned i brændingen. Hun er let som livet selv. Åh jeg ville eje hende og aldrig give slip, fordi mit eget liv bliver så meget større når vores universer parrer sig med hinanden og danser gennem dagen.

Alt er mere end dobbelt så stort, når Cindy sætter sig på mit knæ.

Tidligt om morgenen tager hun bussen væk. Jeg dytter og kører hjem til sommerhuset med morgenbrød til kursisterne. Nu er hun rejst hjem til sit eget land, arbejdet, studierne, ægtemanden, veninderne. Alt det hun længes efter.

Efter kurset er slut pakker jeg sammen og kører gennem endeløse landskaber til min hjemby.
Brænder min ordbog på en rasteplads.
Min eneste hjemby er for altid nu, smagen af honning. Blomsternes glatte nektar, blidt dryppende fra universets vidunderlige midtpunkt, den dansende Cindy, jeg elsker dig!

Sun in Heart
Ambjørn


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland