Manden der skulle til bryllup


Forfatter Ambjørn Happy
Der var en mand der skulle til bryllup. Han tog sit pæneste sæt tøj på. Det var i gamle dage, så han skulle vandre til nabogården, hvor husets ældste datter skulle giftes.

Der var ikke langt, men grusvejen var støvet og snart var hans bukser blevet lidt beskidte. Så begyndte det at regne, og alle dråberne plaskede ned og blev til mudder. Han måtte jo fortsætte, så hans sko bliver fulde af pløre, og der var muddersprøjt højt op på buksebenene.

For at gøre ondt værre var broen over bækken gammel og vakkelvorn, så da han kommer ud midt på broen braser den sammen og manden falder i vandet. Drivvåd kravler han op på anden side og fortsætter sin vandring med sammebidte tænder.

Da han er næsten fremme ved nabogården begynder det at tordne og lyne. En tyr på marken bliver panisk ræd, bryder ud af indhegningen og løber manden ned. Han brækker den ene arm, og hans tøj er desuden komplet ruineret, ødelagt - beskidt og blodigt.

Da knytter manden næven og rækker sin raske arm i vejret. "Herre, hvorfor gør du dette mod mig!"

Svaret er selvfølgelig, at han er på vej til bryllup.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland