Tigeren er sluppen løs


Forfatter Ambjørn Happy
Du ved hvordan det er. Åbner man lågen ind til de vilde dyr i zoologisk have, så kryber de sammen i hjørnet med et skræmt blik. De bliver jo bange. Men til sidst går de ud i friheden, for den søger vi alle sammen - vores drift efter frihed er en mægtig flod. Den river os med, om vi vil det eller ej.

Men vi kan kæmpe imod. Det kender jeg godt Hvem vil give slip på de gode, trygge og faste rammer og bevæge sig ud i den farlige, ukendte og ophidsende frihed? Det vil vi helst ikke. Vi skal lige sunde os først, inden vi tøvende træder ud af buret.

Du har ingen grund til at være bekymret, det kan ikke gå værre end galt. Der er intet at frygte, fordi det menneske der træder ud i friheden, det gennemstrømmes af styrke. Når tigeren endelig træder ud af buret, så løber alle folk skrigende bort. En tiger i frihed, det kan virkelig få blodet til at fryse til is.

Det er ikke til at forudse, hvad du kan finde på. Vil du flytte, skifte arbejde, få nye politiske holdninger, sælge alt hvad du har, etablere dig som sortbørshaj? Ingen ved det. Men en tiger i frihed, det kan nok give anledning til bekymring. For køerne.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland