Nede på gågaden


Forfatter Ambjørn Happy
Du kan se unge piger blafrer med deres frugtbarhed. De skubber brysterne frem og råber på gågaden: "Her er der virkelig plads til noget fed, sund og nærende mælk til dit barn, kære mand!" Og så spankulerer de vuggende forbi gadens mænd med rullende hofter. "Og se her, jeg kan føde tvillinger, firlinger, hvad som helst - jeg har hofterne til det, mand!"

Mændene ser først og fremmest frugtbarheden, for manden vil forplante sig. Til gengæld er manden viril. Han er stærk. Han kan forsvare familien, bygge et hus og skaffe føden. Så han brøler som en tyr på gågaden: "For dig vil jeg gå gennem ild og vand, kvinde! Se her min brystkasse, jeg er stærk - jeg kan tæve dem alle sammen, blive nummer 1, være den bedste, den stærkeste. Jeg vil erobre verden til dig, kvinde!"

Kvinderne ser først og fremmest styrken, for kvinden vil beskytte sit afkom.

Er det nu alt sammen clichéer? Nej, det er ikke Derfor må en mand holde sig stærk, fri og uafhængig hele livet, for at få kvindens kærlighed. Og derfor må kvinden hele livet holde sig frugtbar, for at få mandens kærlighed.

Men styrken og frugtbarheden ændres igennem livet. Bryster forvandles til kærlighed. Armmuskler forvandles til retfærdighed. Som ung pige er man kun en frugtbar krop. Når man bliver ældre, så er kroppen stadig erotisk, men desuden rummer man store mængder af kærlighed, livserfaring, historier, kunst, visdom, glæde.

Livsglæden er uimodståelig for ethvert handyr.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland