Lykken er at huske


Forfatter Ambjørn Happy
Det er et gammelt ord: hu. Det betyder sind eller hensigt, og det er beslægtet med hukommelse og huske. At komme i hu er at bringe noget ind i sit sind. At ihukomme det. At huske.

Computere har hukommelse, og de er gode til at huske. Men computerens hu, computerens sind, hvor sidder det? Hu'et er det menneske foran computeren.

Mennesket fremdrager ord og billeder fra computeren og putter det ind i sit eget sind. Dermed bruger vi datamaskinen som en udvidelse af vores personlige hukommelse. Det er fortryllende interessant, for i computerens hukommelse finder vi billeder og tanker, som vi ikke anede vi kunne huske. Faktisk kan vi huske ting og sager, som vi aldrig har hørt...

Sædvanligvis husker vi ord og billeder som vi har hørt og set engang i fortiden. Med computeren kan vi huske alt muligt, som vi ikke vidste noget om. Lykken er at huske, så man kan tro at jeg gennem computeren vil finde lykken, for gennem den er hele verden nærværende samtidigt i hukommelsen.

Ja, lykken er at huske, men hvad? Hvad i al verden skal vi sætte ind i vores hu - ind i vores sind - for at være lykkelige?
Hvad skal vi ihukomme?
Kan du huske det?

Sun in Heart
Du husker det godt
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland