Livsglædens piller


Forfatter Ambjørn Happy
Den stærkeste medicin til mennesket er tro. Der findes intet stærkere. Dette forhold har læger stor glæde af, når de giver folk medicin. Tror man på at medicinen virker, så virker selv kalktabletter i cirka 40 procent af tilfældene. Troen på at man bliver rask er stærk.

Troen på at man skal være syg, forfalde og dø virker også stærkt ind på kroppen. Læger oplever ofte frustration, når de ser en patient opgive modet og troen. Fordi helbredelsen bliver meget sværere, når patienten opgiver.

Hvis jeg er syg, så kan det skyldes at jeg har tabt troen. Taber vi troen på livets skønhed, troen på os selv og troen på medmennesker, da vil vores immunsystem svækkes. I vores kultur er hovedparten af sygdommene opstået på grund af manglende tro.

Derfor er den stærkeste medicin tro. Troen på kærligheden og livsglæden. Denne tro finder du ikke i pilleform, du finder den i hjertet.
Livsglæden.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland