Kærlighedens regn mildner bjerget


Forfatter Ambjørn Happy
Gennem kærligheden kommer man over sin sorg. Men du og jeg ved, at der findes en sorg i verden, som er større end planetens største bjerge. Og vi oplever modløshed, fordi vores rensende kærlighed ser ud til at dryppe på bjergets fod.

Det kan tage lang tid at udslette sorgens bjerg, og vi bliver kede af det. Helst ville vi at kærligheden som en flodbølge rev sorgens bjerg ned og opløste vores smerte. Vi betragter da kærligheden der sindigt drypper på bjergets sten, og vi tænker:
"Vil det nogensinde lykkes for kærligheden af opløse stenen?"

Der er mange ubalancer, som kan helbredes på en uge. Depression f.eks. Men sorgens bjerg er ikke som sådan en ubalance. Sorg er ikke udtryk for at man er "syg". Derfor kan sorg ikke helbredes på 4 dage, for vi er ikke "syge".

Sorg er netop et bjerg. Kærligheden bortvasker vore små sorger - men de store bjerge, dem må vi leve med, mens kærligheden sindigt vasker bjerget i tåger af fin regn.

Hvis din sorg er et bjerg, da vil kærligheden i dette liv mildne klipperne og der vil vokse græs, planter og skov op ad bjergets sider.

Læg da mærke til, at mens sorgen er dit bjerg - da er du selv hele verden. Du kan gå rundt om sorgen og finde det sted, hvor solen skinner. Bjerget har en solside og en skyggeside. Du kan ikke forlade bjerget. Du må elske det, og kaste dit hjertes ømhed ud over bjerget hver eneste morgen ved solopgang.

Derfor må vi hver morgen mindes det menneske, som vi sorgfuldt har mistet. Hver morgen må vi lade hjertet skylle sin ømhed og forsigtige fingre ud over sorgen. Vi må huske og lade os berøre af erindringen om dette menneskes vidunderlige skønhed.

Det kan være mennesket er død, måske på en grusom måde. Men evig er menneskets skønhed - og du husker det menneskes skønhed. Særligt når mennesket dør grusomt, gør vi mennesket stor glæde ved at huske det menneskes skønhed...

Du mildner sorgen, når du ofte og helst hver dag husker solen som varmer bjergsiden, og husker bjergets skønhed.

Når vi mister et menneske oplever vi sorg. Vask dit bjerg med kærlighedens regn, da vil bjerget også blomstre.

Sun in Heart
Alle må forsone sig med bjerget
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland