Kærlighed ved havet


Forfatter Ambjørn Happy
Ethvert liv rummer en afgrund, en skrænt der slutter stejlt ned mod havet. I ethvert liv løber mennesket henover marken og standser chokeret foran afgrunden. Dybt dernede ruller havet ind mod stranden. Dette er et særligt punkt i sjælen, som vi ikke kan undgå. Enhver flugt fra sjælen standser på denne klippeskrænt, hvor mennesket ser sig selv i øjnene. Fordi, det der har jaget mennesket henover marken til denne kant, det er mennesket selv.

Så når du står ved kanten og kigger tilbage over skulderen så ser du, at den der forfulgte dig - den der drev dig på flugt - det er dig selv. Det selv, du har været bange for. Nu kan du ikke længere flygte. Selvet lunter langsomt nærmere, fordi det ved, at du ikke kan løbe længere. Vil du møde selvet, eller vil du kaste dig ud over skrænten?

Hvis du kaster dig ud i det fri, så følger selvet blot efter og lander ovenpå din krop nede på stranden.

Hvis du bliver stående, så standser selvet helt tæt på dig. Og det siger:
"Jeg har savnet dig hele mit liv".

Og da vil du hyle af glæde og sorg, og i lægger armene om hinanden. For også du har været ensom.
Du omfavner dig selv, og i det øjeblik smelter dit hjerte i fryd. Himlen bliver blå, du hører mågernes hæse skrig og mærker blæsten ruske i dit tøj. Du er lykkelig, fordi du kan høre bølgernes brusende hvislen mod landets kyst. Og du er kysten, og livet er havet der kysser dig.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland