Intet menneske er arbejdsløst


Forfatter Ambjørn Happy
Hver dag du vågner har du et arbejde at gå i gang med. Du vælger selv hvad du vil arbejde med, men du skal arbejde - uden arbejde går menneskets sind i stykker.

Mennesket har behov for at bruge sine hænder og sine tanker. Om du graver have, mediterer, maler billeder, gør rent, flyver jumbojet - det er lige meget. Men du skal arbejde - lige til du dør.

Derfor er det forkert at påstå, at nogle mennesker er arbejdsløse, eller de er gået på pension. Arbejde skal man hele livet, men ikke alt arbejde tjener man penge på. Det giver ingen indtægt at grave sin have eller stå i køkkenet og lave mad til sig selv. Det er underbetalt at vaske sit tøj. Man får ikke engang feriepenge, når man cykler opad bakkerne med bæreposer fra supermarkedet dinglende på styret.

Livet er arbejdssomt, stræbsomt, fremadstridende. Uden arbejde går sindet i stykker - til gengæld kan vi arbejde med hvad-som-helst. Når du har arbejdet, så hviler du og spiser. Uden arbejde har vi hverken gode drømme eller madglæde. Når vi har arbejdet, får livet glans og kulør.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland