Hverdagens lille gule blomst


Forfatter Ambjørn Happy
Tog du imod den blomst, du fik i dag? Den virker så almindelig og ligegyldig - noget ukrudt eller en gul mælkebøtte. Og hende der gav blomsten til dig, hun var ikke nogen du kendte. En lille gul blomst...

Hver dag er der en fremmed, der skænker os sådanne ligegyldige blomster. De første gange tager vi os tid til at betragte blomsten. Men når vi finder ud af, at det hver dag er den samme blomst, så gider vi måske ikke tage imod den. Vi vil også meget hellere have en rose.

Har du lagt mærke til, at den fremmede der skænker dig blomsten, hun er så uendeligt glad? Hvorfor er hun egentlig det? Hun stråler af lykke over at se dig, og det er med stor kærlighed hun skænker dig mælkebøtten. Du kender ikke hendes navn, og du tror heller ikke at hun kender dig.

Hvem er det, der render rundt og deler blomster ud til fremmede mennesker? Er den slags overhovedet lovligt? Måske vi skal ned på posthuset og bede om en mærkat til at sætte i panden: "Små gule blomster, NEJ TAK"

Men dét gør vi ikke. For vi har en mistanke om, at lige meget hvilke mærkater vi sætter i ansigtet, så vil hun komme alligevel. Glad og lykkelig med den lille blomst, som hun skænker os. Hun er ikke til at slippe af med.

Hverdagen skænker os blomster. Tog du imod din i dag? Blev du glad over at se fru morgenstund snige sig ind ad vinduet og kysse dig på kinden? Hun skænker os hverdagen, som om dén var den største gave i verden.
Hun har sådan et stort hjerte, hende fru morgenstund.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland