Gud spiser ikke æg


Forfatter Ambjørn Happy
Gud har ingen krop. Forestil dig, at du ingen krop havde, og alligevel skulle du tage dig af hverdagens gøremål. Prøv og pil et æg, uden hænder, det er altså svært. Når vi mennesker kører i fuld fart ud over en klippeafgrund, så vil gud gribe bilen, men kan ikke - gud mangler kæmpens lap - så bilen styrter til jorden.

For at sige det, som det er: Gud har ikke en chance for at redde mennesket på denne planet. Træerne falder som de falder, og hvis det er midt i morgenbordet, så er det sådan. Lastbilerne trimler omkuld. Busser bryder i brand. Vulkanerne hoster lava. Blæsten trækker fiskekutteren til bunds. Det guddommelige kan ikke gøre noget ved det. Det guddommelige har ikke kæmpens hænder til at gribe træet, standse lastbilen, slukke ilden, dulme vulkanen, og holde kutteren flydende.

Det guddommelige udtrykker sig i mennesket, på denne planet. Det er os der skaber paradis, eller helvede, ikke en gammel mand i himlen.
Det guddommelige flyder gennem dig. Hvem vil du redde i dag?

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland