Dødens sprog og livets stemme


Forfatter Ambjørn Happy
Jeg havde en potteplante, der hang noget med bladene. Det virkede som om den var ved at dø, så der var ingen grund til at vande den, og den døde faktisk også.
Du behøver ikke være så fjollet som mig, men det er nu en god ting at huske på, at hvis vi oplever et andet menneske er ved at dø - så er det rimeligt at spejde efter livet i dét menneske.

Læger kan se med et halvt øje, hvornår vi ligger og er ved at dø. Nogle af dem kan endda forudsige døden uger eller sågar måneder i forvejen.
Men jeg har også lagt mærke til, at den gode læge spejder efter livet og gør sit yderste for at trække mennesket ind på fast grund. Det er mirakuløst så mange mennesker der har reddet livet, blot fordi en læge - eller dem selv - blev ved med at spejde efter livet.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at når du hører dødens sprog, da vil du åbne din sjæl og tale med livets varme stemme Om ikke andet så for at give døden kamp til stregen, og fordi du elsker livet.

Når du ser nogen er ved at dø, så kig efter livet i dem.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland