Dit barn venter måske allerede


Forfatter Ambjørn Happy
Børn skabes med kærlighed. Ikke med forstanden. Og heldigvis for det, for hvis vi fornuftigt betragter børnefødsler - og ja livet som sådan - så ville vi hurtigt finde 100 gode grunde til, at vi hellere skulle sælge vores tøj og købe en egetræskiste.

Jeg tror man gør klogt i at betragte livet fra blomsternes perspektiv, engang imellem. Hvilken fornuftig årsag har de til at skyde op gennem jorden? De bliver jo alligevel plukket, trådt på eller visner. Heldigvis har planterne ingen fornuftig hjerne, så de vokser glædestrålende frem og folder sig ud i lyset.

Du ved sikkert, at en dag slukker solen, og der er også mangel på legepladser, ordentlige skoler og behagelige boliger. Men glem det og lev livet - når det gælder graviditet - som blomsten. Bliv gravid fordi du har en indre trang til at skabe et vidunderligt barn og bære det ud i lyset.

Måske kan det hjælpe dig at tænke på, at det barn du skaber, det barn vil tilføre verden stor skønhed, mange gode tanker, musik, arkitektur, latter og livsglæde.

Verden har måske en fejl eller to, men ikke flere fejl end at vores opvoksende generationer kan lappe på planeten og skabe stor skønhed i tusinder af år fremad.

Jorden vil elske følelsen af at dit barn tripper henover græsset med en klukkende latter omkring sig.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland