Din krop er guddommeligt smuk


Forfatter Ambjørn Happy
Jeg elsker fødder. Dette var virkelig min store hemmelighed, nu er det afsløret. Jeg elsker fødder, kan ikke gøre ved det. En slags perversion, en lille karakterbrist - ja noget underligt måske ligefrem.
Åh fødder En vidunderligt formet kvindefod gør mig lykkelig.
Og dog. Håndled er også smukke. Disse glatte, slanke væsener, så rene i sindet at de ligner unge træer der skyder op i skovbunden. åh hvilken fryd at kærtegne et håndled. Jeg elsker håndled.

Nu jeg tænker på det, knæ - de er smukke! Magiske er de, uden dem kunne vi ikke gå. Det ville i hvert fald se sjovt ud. Knæene giver kroppen terrængående egenskaber, ikke? Ja, sammen med hofterne, lårene og underbenene, jo. Og sammen med fødderne, ikke at forglemme! Fødder, hmmm.

Overlæben er nu heller ikke værst, den er fuldendt formet som Himalayas frodige dale. Der kunne jeg vandre hele dagen og opfylde mit sind med godhed. Jeg har vel nok en lille svaghed for overlæber.
Men hovedet holder jeg også meget af. Dette fantastiske runde væsen med fremspring, skrænter og forhøjninger - er det ikke bare fantastisk at kærtegne et menneskes hovede? Jo, det er.

Hovedet er smukt, men der selvfølgelig også andre runde former, som man ikke kan lade være med at holde meget af. Kender du det? Halsen, kravebenet, brysterne, maven, ballerne - men vel nok især ørerne. Uh at kysse et øre, se det er virkelig en fryd blandt de største. Ja, der er så mange vidunderlige former, så jeg bliver lidt i tvivl, hvilken del der er smukkest.

Heldigvis taler vi her om en pakkeløsning, så man kan kærtegne den del som man holder aller mest af.
Se dét synes jeg er smart udtænkt af gud, da mennesket fik krop.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland