Din blomsterbuket


Forfatter Ambjørn Happy
Der var engang en mand, der besteg et bjerg i Asien. Belæsset med en vældig rygsæk kravlede han op gennem et vildnis. Grene og buske rev i hans arme og svirpede hans ansigt. Der var slanger omkring ham. Vejrguderne hamrede løs på hans isse med regn, torden, hagl og lynild. Maden var blevet muggen i regnen. Flere gange slogedes han med bjørne og tigere; de tildelte ham lange rifter der straks blev fyldt med betændelse og myggelarver. Han turde ikke sove om natten. Var bange for at bjerget ville begrave ham i mudder og sten, hvis han lagde sig ned. Så han fortsatte. I dagevis.

Og denne mand havde en bror, der på samme tid var beskæftiget i et kongeligt palads med at arrangere blomster i den store festsal. Dronningen havde beordret, at der skulle holdes fest. Hele hoffet var nemlig bekymret og trist, der lå en angstens stemning i paladset, alt syntes ligemeget. Man havde i ugevis intet hørt fra kronprinsen. Man frygtede at han var omkommet på bjerget, for ham var det nemlig, vi hørte om lige før. Man frygtede han var død.

Broderen sad altså i gildesalen og bandt blomsterbuketter. Han havde røde øjne. Savnede sin bror. Tårerne trillede ned på de afskårne blomster han havde i skødet. Tårerne blændede ganske hans syn.
"Jeg giver op!", skreg broderen pludselig og kylede blomsterne henad gulvet. "Jeg kan ikke binde de idiotiske blomsterbukketter!!" Så gik han ned i køkkenet, fandt noget vin og drak sig plørefuld.

At kunne give op, det er et luksusproblem. Når det virkelig gælder, så er der ingen vej udenom. Alt vigtigt i livet er umuligt at give op overfor.
Man kan løbe fra buketten, men ikke fra bjerget.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland