Åndens udspring


Forfatter Ambjørn Happy
Din ånd er helt ren, men du ved at også floder der har udspring fra krystalrene kilder kan have have et lidt nusset udseende, når de løber ud i havet. Ånden virker gennem din krop og sjæl og antager forskellige former og farver, som den iklædes på sin rejse ud til verden.

Dybest set er du helt ren. Men når vi handler i verden, så sker det undertiden, at vores adfærd er anelse nusset. Sådan er det at være menneske, for de fleste af os.

Men går du et stykke op langs floden, så bliver dens vand klarere. Deroppe trives du bedst i bløde landskaber, hvor køerne græsser lykkeligt på solbeskinnede græsmarker. Dit indre er overskueligt og frodigt, og du vil da søge venskaber baseret på kærlighed og glæde. For det indre skal svare til det ydre.

For hver meter du bevæger dig, skifter floden principielt karakter, og du vil da søge tilsvarende oplevelser og bekendtskaber i det ydre. øverst oppe slutter floden i en lille kilde. Deroppe ser du, at alting har sit udspring i det guddommelige, og alle indeholder den guddommelige kilde.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland