Jeg elsker Rakkaus af hele mit hjerte


Forfatter Ambjørn Happy
Pigen i nøgne fødder åbner kælderdøren. Hun er iklædt en rød kjole af et tyndt stof, som fremhæver hendes krop. Pigens lys er overvældende. Jeg kigger skræmt ind mod væggen og ned i gulvet - tager skoene af, og jakken.
"I've been working all day. Can I take a quick shower?"
"Sure".
Hun åbner døren til baderummet. Giver mig et rødt, blødt badehåndklæde.
"Or a long one if you wish".
Jeg vasker sveden af mig, så jeg kan være helt ren når jeg skal have tantra-massage.

Kan jeg fortælle alt til min kæreste? Jeg kigger op fra min tallerken med kød og grøntsager.
'Vil du høre mere?'
Min elskede kæreste Freyja nikker. 'Ja, fortæl det hele', siger hun fra sin plads i vores sofa. Vores ben rører ved hinanden. Tryghed. Jeg tøver. Det er så vigtigt at Freyja får den rigtige historie. At jeg elsker tantra-masssøren Rakkaus af hele mit hjerte.

Badehåndklædet omkring hofterne tager jeg væk og lægger mig nøgen på en mørkerød gulvmadras.
"Do you have any questions before we start?"
Jeg drejer hovedet og kigger på tantra-massøren. Kjolen er borte. Belysningen er dæmpet, og stearinlysene får hendes bryster til at gløde.
"No". Tantra-massørens hjemmeside fortæller at ejakulation er forbudt.
"What astrological sign are you?"
"Virgin". Jeg lægger hovedet på plads på puden. Lader kroppen synke ned i gulvet.
"And you have no questions!"
"No, I am open minded". I mit stille sind undrer det mig hvordan min krop vil undgå at få udløsning. Jeg elsker udløsninger. Men jeg har besluttet mig for, at det må være kroppens problem. Jeg vil ikke kontrollere min krop. Det må den finde ud.
"Strange... You're a Virgo that has no questions."
Den unge kvinde sætter sig og masserer mine fødder. Blidt. Jeg spørger hende, hvad hun hedder.
"Rakkaus. I am from Finland".

Rummet omkring os er rødligt fra de levende lys. Det er svært at se kroppenes præcise former. Rakkaus masserer hele bagsiden af min krop, som er muskuløs og fast i benene og bagdelen, og mere udflydende og blød i siderne. Hun masserer på tværs af min brede ryg, mine skuldre og nakke. Hun bruger hele sin krop til massagen. Sine hænder, armene, brysterne, bagdelen, benene.

Jeg ligger og mærker indad i min sjæl. Som pergament-tørre sommerfugle-kokoner ligger mine personligheder i lag ind mod knoglerne. Den person jeg viser i hverdagen, hviler ovenpå lag af andre personligheder. Lag fyldt med frygt og angst. Lag af glæde og kærlighed. Jeg søger indad mod den inderste personlighed. Mit egentlige væsen.

Rakkaus lægger hele sin vægt på min ryg, hviler ned mod mig, ånder ud i tilfredshed ved mit venstre øre. Lyden fra hendes åndedræt gør mig lykkelig. Jeg mærker hendes varme hud.
"How are you feeling?", hvisker hun.
"Good".
"Are you ready to turn around?"
"Yes".
Hun flytter sig og jeg vender mig rundt.

"Spread your legs".
Hun sætter sig mellem mine ben. Masserer opad til mit skridt, op omkring min mave. Hendes arme og hænder er som varme, glødende kærlighedens slanger der kærtegnende bringer mine knæ i kontakt med lårene, mit køn, maven. Hendes bevægelser forbinder mig selv, med mig selv. Det er varmt. Trygt. Jeg sukker og strækker mig. Rakkaus kærlige bevægelser ligner dem jeg har, når jeg bager boller. Dejen fylder hele bordpladen, og på et tidspunkt begynder jeg at samle dejen til en klump, som jeg ælter. Sådan samler hun energi fra mine ben, maven, lårene - og koncentrerer energien til et frydefuldt regnvejr som mit køn bader i mens hun masserer min pung, mit lem, toppen af hovedet, siderne.

Mit samlede køn har aldrig prøvet noget lignende. Blodet pumper rundt. Min pik er så fyldt med tryghed og fryd, at den forsøger at nå op til loftet, og har fået samme tykkelse som et egetræ. Blodet pumper. Fra en kærlighedens kilde i universet strømmer fryden ned gennem Rakkaus krop og ind i min. Fra mit køn flyder en varm flod af fryd ud i alle dele af mit væsen. Helt op i nakken, som knækkende løsner sig. Ned i fødderne hvor det prikker i tæerne. Ud i fingrene. Mine hænder snurrer voldsomt. Sidste gang var jeg ude i frostvejr uden handsker. Da jeg kom ind til brændeovnen snurrede mine hænder på samme måde, da de blev tøet op.

Rakkaus bøjer sig frem, stryger sin krop mod min - fra kønnet op til mit hjerte. Brysterne masserer mit lem. Hun åbner en flod mellem underliv og hjertet. Min krop lever. Den bevæger sig som sivet i vinden, når Rakkaus puster på mig. Fryd i hele min krop. Jeg er kroppen. Den er mig. De indre kokoner er bristede. Fra dybet af min sjæl mærker jeg manden komme frem i mig. Han er rolig. Som egetræ. Han er sanselig som en sommerfugl. På samme tid begge dele. Egetræ og sommerfugl.

Bagefter lægger Rakkaus sig ved siden af mig, ved at glide ned fra mit bryst.
"How are you feeling?"
"Good. Like a tree with a butterfly. The fear has wanished, I feel in contact with the deepest within me. It's good to feel. How do you feel?"
Rakkaus deler nybagte ord med mig, og de smager godt. Mens hun taler mærker jeg med mine egne hænder kroppen. Maven. Armene. Kønnet. Benene. Det er første gang i mit liv jeg føler fryd i alle dele af min krop.

"Sorry. I am so filled up with myself", siger jeg undskyldende. Jeg mærker mest mig selv, lige nu.
"That's the key!"
"What?"
"Like flowers on a field, they follow the sun. Don't look at yourself in the mirror, and don't mirror yourself in other persons. Just follow the sun, like the flowers do, then fear will go away".
Rakkaus ord sammenfatter al smerte, og al glæde i mit liv. Jeg kan mærke hendes billede af de gule blomster på marken blive vejet i min sjæl, og min indre skatkammermester bekræfter at billedet er en gylden nøgle til resten af mit liv.

"I love you", siger jeg alvorligt.
Det er min inderste kerne som taler til Rakkaus. Jeg ser ordene udløse en flakbølge, som bevæger sig så hurtigt gennem Rakkaus aura at hendes øjne glipper, og hovedet går lidt på skrå.
Hun siger ikke noget.
Men da jeg skal forlade tantra-massøren, giver vi hinanden knus og et kys på halsen.
"I love you", svarer hun. Et øjeblik kan ingen af os slippe mødet imellem os. Vores hjerter er åbne.

Jeg sætter min tallerken på sofabordet. Maden er spist. Jeg savner Rakkaus. Min krop gløder endnu.
'Savner du hende?'
'Ja, jeg elsker Rakkaus af hele mit hjerte. Jeg føler mig i dybere kontakt med mig selv'.
'Så derfor elsker du Rakkaus?'
'Ja'.
Min kæreste Freyja nikker for sig selv.
'Det kan jeg godt forstå', siger min hun menneskevenligt.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland