Farvel til pigen Rakkaus i kærligheds-bordellet


Forfatter Ambjørn Happy
Jeg savner tantra-massøren jeg mødte i sommer. Pigen Rakkaus fra Finland. Elsker at sidde sammen med hende i favnen, og vi begge er nøgne. Hjerterne nynner i kor. Mit hjerte er en kæmpes hjerte, dets lyd brummer med dybe toner. Rakkaus hjerte er let som silke der danser i solen om en kvindes nøgne krop, dets lyd er som luften når alt står stille og bierne summer mellem blomsterne på engen, eller som den klukkende elv der blinkende glider gennem dalens græs og buske.

Forleden sagde jeg farvel.
Det er som at rive hjertet ud af min brystkasse med mine egne hænder.
Hun tror jeg kommer tilbage for at få mere tantra-massage. Det gør jeg ikke.
Rakkaus, vi skal aldrig mødes igen.

Da hun åbnede døren i kærligheds-bordellets kælderlokale i Århus, var jeg nervøs og lykkelig.
"Hello Angel Ambjørn! Good to see you! Wow, you look nice today! Let me see you?"
Hendes stemme rummer glade toner.
Forlegent ruller jeg med skuldrene og lader hende beundre min skjorte, jakke og slips. Jeg elsker når en kvinde beundrer mig.
"You look nice! A very handsome angel, you are!"
Jeg kan godt lide hun kalder mig engel. Nogle gange når hun har givet mig tantra-massage føler jeg mine vinger og har lyst til at flyve. Underligt noget.

Efter brusebadet går vi ind i et lokale, hvor der er levende lys omkring en stor mørkerød madras på gulvet. Jeg sætter mig nøgen i kærlighedens seng, og Rakkaus klæder sig af. Langsomt.
"I have a present for you", siger hun så. Hun sætter sig overfor mig og åbner en kasse med spirituelle spillekort. Det er englekort. Hun beder mig trække et kort, og netop i det øjeblik ved jeg, at vi aldrig skal mødes igen.

Når du stiller et spørgsmål til englekort, giver kortet du trækker dig svar. Ikke et tilfældigt svar, som man logisk må tænke. Svaret. Det er så irriterende for en logisk hjerne som dén jeg har i mit skaldede hoved. Der virker tilfældigt, hvilket kort jeg tøvende vælger, men engle kender ikke det ord. Tilfældighed.
I mit indre spørger jeg englene, hvilken forbindelse jeg har til Rakkaus. Vi kunne bo sammen. Hun kunne blive min partner gennem livet. Vi kunne vågne hver morgen sammen. Du ved.
Nervøst holder jeg kortet ind mod mit hjerte.
Hader de der engle. Møgdyr. De ser alting klart og har ingen høflighed. Ingen respekt for drømme. Siger alting som det er.
Damn.

"Let me see it", siger Rakkaus.
Jeg ved hun har spurgt englene om det samme. Hvilken relation skal vi have til hinanden, hende og jeg?

Forsigtigt vender jeg kortet. Dets billedside viser en stor, flot engel sammen med et par ord.
"Angle Therapy!"
Rakkaus smiler. Der er kun ét kort med engle-terapi i kortdækket. Tilfældigt at jeg valgte netop dét? Hmmm. Jeg sukker lidt og føler uventet en let fryd i hjertet, en indre glæde spreder sig. Umuligt at blive sur på englene. Vi er alle engle, når man ser nøje efter. So be it! En engel i terapi, som er forelsket i Rakkaus.

Tantra-massage har aldrig været noget for mig. Heller ikke tantra-sex. Tager for lang tid. Kompliceret. Svært. Jeg foretrækker kolde røde pølser fra posen, fremfor salat med advocado og asparges. Du ved hvad jeg mener.
Men det føles rart.
Rakkaus masserer kroppens bagside. Gitre i min indre konstruktion knager. Tørre træstammer i mine muskler splintrer - bliver til støv. Sten og frosne gletchere i rygraden opløses, flyder bort ud i universet. Jeg kan mærke i hendes hænder, at kroppen bliver blød. Mere fint følende. Kan mærke hendes brysters omrids og hendes afslappede brystvorter, når hun danser ind mod min ryg. Kan mærke hendes åndedrag, hendes næse og mund, hendes maveskind, hendes tempel.

Englen i mig vågner. Strækker sine vinger.
"Are you ready to turn around?"
Jeg drejer rundt. Lader mine vinger ligge spredt ud til siderne. Pigen sætter sig mellem mine ben og masserer mig fra fødderne og op til midt på brystet. Hun puster i mine brystfjer, nusser mig med næsen og lægger kinden ind mod mit hjerte.

Pludselig taler englen Gabriel med mig. Jeg tror ikke på den slags fis, men det gør han altså. Jeg ligger og kigger ind i fremtiden (hvad man ikke kan, med mindre man ønsker at snyde). Forestiller mig et spirituelt center på landet med masser af jord og bygninger med plads til mange mennesker. Rakkaus står ved min side. Hun er trist. Jeg fornemmer vi ikke skal være partnere i livet. Hun skal sikkert have børn, og det har jeg allerede. 3 stykker, det er fint.
Jeg ser for mig Rakkaus sammen med børn. Hun ser lykkelig ud sammen med en fremmed mand.

"You don't get me right!"
Rakkaus hiver mig i jakkeærmet.
"This is me!"
Hun løber rundt på marken. Plukker blomster. Danser i solen. Ligger på ryggen af en brun hest med blomster i sine hænder, mens hesten gumler fredeligt. Rakkaus er glad når hun er i naturen og danser sin glæde ud i verden.

Hvad gør mig glad? Jeg elsker at se Rakkaus danse foran tilrejsende folk, der besøger mit sted.
Hvordan kan jeg blive glad i mig selv?
Vil det gøre mig glad at flyve? Sidde i en kajak og padle ned ad en brølende flod! Bestige et bjerg? Ja!
"Og hvad med nu?", spørger englen Gabriel. "Kan du være glad nu?", spørger han tørt.

Englen Gabriel er et kaneltræ, og derfor har kanel denne virkning på mennesket. Mit sind falder fra fremtiden gennem hjernens forgreninger tilbage i nuet, tilbage i kroppens sanser som føler Rakkaus berøringer, pulsens fra hendes hjerte. Hun masserer mit ansigt. Lægger den ene hånd blidt mod bunden af min krop, og den anden hånd på toppen af mit hoved. Healer mig. Mit hjerte åbner sig som en kugle der når 3 meter ud fra mig i alle retninger.

Bagefter sidder vi nøgne sammen. Hun i min favn med mine arme om hende. Jeg siger farvel til Rakkaus. Når vi mødes igen bliver det gennem reflektioner gennem andre mennesker. Når du trykker et menneske i hånden, mærker du hundredvis af andre hænder gennem håndfladens små riller, forhøjninger og svedperlerne imellem dem. Vi er alle forbundne med hinanden. Møder Rakkaus gennem mænd og kvinders hænder.

Forsigtigt tager jeg et enkelt molekyle fra Rakkaus aura og optager det i mig selv. Giver pigen et kys på halsen. Klæder mig på og går min vej.
Rakkaus er kærlighed.

Sun in Heart
Ambjørn C


Ambjørn Happy
Du kan ringe til mig / SMS:
Tlf. +45 26 13 41 11
- alle dage kl. 9-21
Du kan også sende mail til ambjorn@lykkelig.dk
- hvis jeg ikke svarer inden 7 dage, skal du ringe til mig i stedet for.

Det er sjældent jeg læser min email, men jeg svarer altid telefonen :-) Er jeg optaget, så bare læg en besked og jeg ringer tilbage.

© 2017 Ambjørn Happy, Lykkeland